PA3ZZM

Welkom op PA3ZZM (zendpiraat zonder machtiging)

Een site over een piraat die nu al geruime tijd de repeaters in de regio Amsterdam en omgeving verstoort. Met enige regelmaat kraakt hij de werkzaamheden(inzet)van de overheid, (met name Agentschap Telecom)af en daagt ze uit.

Diverse amateurs hebben hun beklag gedaan bij Agentschap Telecom.
Maar tot op heden weet hij nog steeds de dans te ontspringen en begint het er aardig op te gelijken dat hij ook nog gelijk krijgt. Kennelijk kun je als piraat in Nederland eindeloos je gang gaan.
Iets dat totaal niet evenredig is aan de handhaving op commerciele frequenties.

Ook hebben een aantal amateurs geprobeerd de piraat aan te sporen tot het behalen van een machtiging. Even leek het er op dat hij het advies ter harte wilde nemen, maar dit was slechts van korte duur. Waarom zou hij moeilijk doen als het zo ook kan? Er is toch niemand die hem iets doet.

Omdat deze piraat die zich uitgeeft als PA3ZZM anoniem is wil ik een ieder die met zijn overlast geconfronteerd wordt de gelegenheid bieden om op deze site zijn reactie achter te laten. Hiermee krijgt ook de luisteramateur de gelegenheid om zijn ongenoegen te uiten of hem een warm hart toe te dragen.

U bepaalt zelf onder welke naam (of anoniem) uw bericht (reactie) op deze site wordt weergegeven.
Ook als u niets wilt schrijven maar wel informatie heeft over de piraat PA3ZZM dan kunt u deze informatie naar ons toe mailen via stuur me een e-mail in de linker kolom of mail@lelystadhaven.info

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.(m.u.v. de piraat die zich uitgeeft als PA3ZZM)
Hij heeft al meer dan genoeg de gelegenheid gehad zich anoniem te uiten.

PE1NSL

REACTIES
Binnen enkele dagen hebben zo’n honderd mensen deze site bezocht. Van deze honderd heeft 99 procent er voor gekozen om niet te reageren. En dit is nu precies wat we met zijn allen moeten doen. negeren, er niet op reageren. En als meneer het dan toch nodig vind om tegen een muur te praten, dan is dat zijn keus. En hoe meer deze meneer zich uit, hoe meer risico hij loopt.
Voor een oplossing van dit kwaad zijn we afhankelijk van AT. Laten we dus met zijn allen een klacht neerleggen bij Agentschap Telecom.

Wordt vervolgt

Pe1nsl