Welkom

Welkom op het weblog FLD

U vind hier informatie en foto’s over de amateur-repeaters uit de Flevopolder.
Dit web-log is in het leven geroepen omdat een groep zendamateurs (tenminste 1) probeert 1 van de repeaters uit Almere het zwijgen op te leggen.

De verantwoording van de berichten komen geheel voor verantwoording van PE1NSL (alias de eerlijke vinder). Alle berichten bieden de mogelijkheid om een reactie achter te laten indien  zij voldoen aan  redelijkheid. Persoonlijke aantijgingen zijn niet toegestaan en worden verwijderd. Er wordt gesproken over een groep (tenminste 1) zendamateur zonder naam of roepletters. Nu een van de klagers zichzelf bekend heeft gemaakt kan er vrij met hem worden gesproken. Voor de andere klager(s) blijft anonimiteit aanwezig tot het moment dat hij/zij zelf naar buiten komen.

PE1NSL

Geef een reactie