Hobby en werk, Werk en hobby

Hobby en werk, Werk en hobby.

Een ideale combinatie! of toch weer niet?
Dag en nacht bezig zijn met je hobby, wat kan een mens zich verder nog wensen.
Dag en nacht bezig zijn met je werk, dat is de keerzijde van de madaile.
In januari 1979 ben ik gaan werken voor het voormalige staatsbedijf PTT (tegenwoordig KPN)
15 jaar heb ik mij door de miljarden gekleurde draadjes geworsteld om iedereen te voorzien van een telefoonaansluiting. Na deze 15 jaar was ik al die draadjes zat. Ik heb toen gekozen voor de draadloze communicatie, U weet wel, draadloos zonder draadjes. Lekker simpel. het ene stukje metaal draadloos verbinden met het andere stukje metaal. En als er dan niet teveel tussen zit dan lukt dat prima. En de vele gekleurde draadjes behoren tot de verleden tijd.

Heelaas heb ook ik moeten ervaren dat draaloos niet echt draadloos is. Maar de vele kleuren behoren tot het verleden. Tegenwoordig kan ik stellen dat het altijd in het zwarte draadje zit!?!?!34_2
Binnenkort meer over dit vernuftige filternetwerk dat mischien wel een plekje krijgt in Almere.

Geef een reactie