Antennemasten en de overheid

Antennemasten, horizonvervuiling, te prominent aanwezig, Welstand, Bestemmingsplan Maar vooral de dwarsliggende ambtenaren. Termen waarmee wij als amateurs regelmatig om de oren worden geslagen. Vrijheid van meningsuiting, maar dan wel de mening van de overheid. Maar als diezelfde overheid het zelf wil, dan heet het ineens een monument. En dan mag het ineens wel. Net als windmolens op een rotonde. Op zich best wel mooi, maar vraag er nu zelf eens een aan voor in je achtertuin!! Wel eens door de bijlmer gereden?  wat staat er voor een aantal flats? juist ja antennemasten met de naam van de flat er op. Niet dat ik het niet mooi vind. Nee in tegendeel. Maar waarom zij wel en wij niet of nauwelijks. Ik heb hem gelukkig, maar heb er wel vijf jaar voor moeten vechten! Reed ik laatst door Huizen, Vlak langs een plek waar voorheen een paar masten voor kortegolf zenders stonden. En kijk wat er op de rotonde staat!!

50f1dc2b711

 

Prachtig toch.  Ik ben alleen benieuwd hoe de gemeente Huizen omgaat met bouwaanvragen voor vergelijkbare masten t.b.v. zendamateurs?

Geef een reactie