Welkom

Welkom op het weblog FLD

U vind hier informatie en foto’s over de amateur-repeaters uit de Flevopolder.

Dit web-log is in het leven geroepen omdat er klachten zijn gedeponeerd bij Agentschap Telecom en de eigenaar van de mast (het opstelpunt in Almere-Haven) Na onderzoek door beide organisaties bleek er niets aan de hand te zijn buiten een administratieve misstap (verhuizing van 1 van de repeaters). De BT’s zijn voor een periode van drie jaar verlengt, zodat we ons daar voorlopig niet druk over hoeven te maken.

De verantwoording van de berichten komen geheel voor verantwoording van PE1NSL (alias de eerlijke vinder). Alle berichten bieden de mogelijkheid om een reactie achter te laten indien  zij voldoen aan  redelijkheid.

Heeft u zelf een leuk berichtje?  Of heeft u een klacht?  Maak dan gebruik van het mailadres mail@lelystadhaven.info. Dit scheelt een hoop ergenis.

heeft u nog iets over na de feestdagen? Dan is uw vrijwillige bijdrage zeer welkom (zie zijkolom).
Er zijn nog genoeg mogelijkheden tot uitbreiding. Maar dit moet dan wel door meer mensen gedragen worden. Ook de beheerders zijn gewone arbeiders.

PE1NSL

Geef een reactie